top of page

Hugo,

aangenaam.

Aan ervaring is er geen gebrek als je kan zeggen dat je rijbewijs dateert van 1979. Tal van documenten bewijzen dat mijn opleiding een stevig fundament is voor de uitbouw van mijn onderneming. Maar dit zijn enkel letters op papier, het is maar wat je er mee doet in de leswagen. Dat maakt van mij de persoon die jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Nieuwe uitdagingen zijn een springplank voor mij om mijn eigen grenzen te verleggen. Daarom besloot ik om als zelfstandige rijlesgever een eigen zaak uit te bouwen.

Iedere leerling is in de mogelijkheid om het rijbewijs B te behalen. Gelukkig kan men in België nog steeds kiezen voor vrije begeleiding, bij voorkeur met wat hulp en ondersteuning van een erkend lesgever. Wat een vrijheid voor iedere Vlaming, een betaalbare oplossing en de zekerheid dat je er niet alleen voor staat.

Iedereen kan en mag op mij beroep doen. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of waar je mee worstelt. Jij bent welkom als je vlotter en veiliger door het verkeer wil komen. Ook als je nood hebt aan een aangepaste rijopleiding ben je bij Vertodrive aan het juiste adres.

Tijdens de rijopleiding houden we rekening met jouw beleving als leerling en kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Doorheen de opleiding zie ik hoe jonge mensen grote stappen zetten en niet alleen in het rijden met de wagen. Deze voldoening is groot en blijft mij motiveren.

bottom of page